Közösségünk

 

A ZÖLD XVII Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Városfejlesztési Egyesület 2016. szeptember 10-én alakult meg 12 alapító taggal. A 2016. októberi hivatalos bejegyzést követően, 2016 évvégén elindult a tagfelvétel, amelynek eredményeként az egyesület létszáma mára elérte a 34 főt (2017. március). A ZÖLD XVII Egyesületnek immáron nemcsak minden kerületrészben vannak elkötelezett tagjai, hanem már a XVII. kerület határain túl a szomszédos településeken vagy akár a budai oldalon is.

Mindannyian a szabadidőnkben, lelkesedésből tevékenykedünk, család, gyerekek, unokák, számos elfoglaltság vagy hobbi mellett, de mégis egy csapatban, közösen.

A sokszínűség és a változatosság kiemelt értéke az Egyesületnek, amelyben az egyetemi hallgatóktól kezdve nyugdíjasokig sokféle életkor, élethelyzet, személyiség találkozik. Tagjaink között vannak kertbarátok, természetjárók, sportkedvelők, utazók, amatőr csillagászok, fotósok, növénymentők, lokálpatrióták, lekvárspecialisták, bringások, bogarászok.

 

Valljuk, hogy a sokszínű látásmód a ZÖLD XVII ereje, ahol konstruktív beszélgetésekkel, olykor vitákon keresztül megtaláljuk a legjobb megoldás(oka)t, amelyekhez mindenki hozzáteszi szabadon a saját gondolatait és ötleteit.

 

Szeretettel várjuk tudásodat, ötleteidet és lelkesedésedet, hozd magaddal az egyéniségedet, hogy tovább színesedjen tettrekész közösségünk és tegyünk közösen lakóhelyünkért.

 

Gyere és légy része Te is a történetnek! Csatlakozz a ZÖLD XVII Egyesülethez!

Hogyan tudsz belépni az Egyesületbe?

Ismerd meg az ALAPSZABÁLYUNK és ha egyetértesz vele, töltsd le a BELÉPÉSI NYILATKOZATOT. Ezt követően töltsd ki a nyomtatott nyilatkozatot és aláírva szkennelt formában küldd vissza a zoldxvii@gmail.com email címre.

 

Az alapszabálynak megfelelően eljárunk és hamarosan a tagjaink között tudhatunk majd Téged is.

 

Még gondolkozol a belépésen vagy csak érdeklődsz a ZÖLD XVII tevékenysége iránt? Írj nekünk a zoldxvii@gmail.com email címre.